12:35 PM
Конкурс «Південний обрій»

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

НАКАЗ

09.12.2019 р. Миколаїв № 620

 

Про проведення обласного конкурсу «Південний обрій» серед вихованців закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області

 

Відповідно до підпунктів 20, 43 пункту 6 Положення про департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 21 червня 2018 року № 257-р, з метою стимулювання інтересів молоді до театрального мистецтва, створення умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку та підвищення рівня художньо-естетичного виховання учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

НАКАЗУЮ:

  1. Провести 11 листопада 2020 року об 1100 годині обласний конкурс «Південний обрій» серед вихованців закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області (далі – Конкурс).
  2. Затвердити Положення про обласний конкурс «Південний обрій» серед вихованців закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області, що додається.
  3. Директору Миколаївського державного будинку художньої творчості Проніній В.В. забезпечити належний рівень проведення Конкурсу та роботу журі.
  4. Директорам закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області забезпечити участь театральних колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області у Конкурсі.
  5. Витрати на направлення керівників та учасників Конкурсу до м. Миколаєва та у зворотному напрямку здійснюються за рахунок установ, що відряджають.
  6. Цей наказ набуває чинності з дня його опублікування в засобах масової інформації.
  7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора департаменту – начальника управління освіти та ресурсного забезпечення Сокульську Н.В.

 

Директор Олена УДОВИЧЕНКО

 

ПОГОДЖЕНО:
Директор Миколаївського
державного Будинку художньої творчості
Вікторія ПРОНІНА
Категорія: Накази про проведення | Переглядів: 79 | Додав: DmitryD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0